perjantai 12. toukokuuta 2017

Kuulumisia treeneistä

Ei se ole ihme, että viime kisoissa tehtiin Zorron kanssa meidän ennätystulos, koska meillähän on mennyt myös treeneissä ihan loistavasti. Teemme torstain treeneissä yleensä aina rataa ja suoritus on monesti kisanomainen. Muutaman palkan saatan radalla antaa, mutta muuten mennään kisanomaisesti uusimisineen. Viimeisen kuukauden aikana, en kyllä muista, että olisin juurikaan uusinut mitään. Korkeintaan jotain omia askelvirheitä. Virheitä radoilla ei ole tullut kuin pieniä -1p. virheitä. Useimmat niistä ovat tulleet käännöksistä ja pienistä keskittymisen herpaantumisista.

Eilisissä treeneissä tehtiin vauhdikasta rataa. Alku oli hiukan hankala, koska kentän laidalla olleet tavarat olivat todella lähellä. Kun näistä ekoista kylteistä selvittiin, homma alkoi taas toimimaan. Vire oli hyvä ja pystyin luottamaan koiraan. Ainoastaan houkutuksessa jännitin, meneekö koira avoimelle kupille syömään eväitä, mutta eihän se edes huomannut niitä. Lisäksi myöhemmin radalla piti tehdä puolenvaihto edestä kohti avointa kuppia, sekä peruutus kupin vieressä. Missään näistä Zorro ei reagoinut koko kuppiin! Kun vire on optimi, ei edes ruokahoukutukset pysty koiraa häiritsemään. Voi vitsi kun saisi tämän fiiliksen siirrettyä kisoihin! Myös liikkeestä istuminen on sujunut paremmin. Siihen en kyllä luota, että se kisoissa toimisi, mutta on siihen mahdollisuus ainakin olemassa. Kisoissa pitää vain muistaa treenata sitä ennen rataa aina muutaman kerran.

Käytiin Zorron kanssa edeustamassa Tampere KV:ssa. Paljon tuli rapsutuksia!
Rommi pääsi vappupäivänä tekemään ensimmäisen jatkokurssijälkensä. Eihän se ihan putkeen mennyt ja epätoivo meinasi iskeä pahemman kerran, mutta maali löytyi kuitenkin lopulta. Lähelle mentiin ilmaisemaan, mutta en yhtään ihmettele, kun maalissa oli ihana Milo <3 Jäljen täydellinen onnistuminen oli kyllä niin pienestä kiinni ja opin taas uutta. Ensi viikolla jatketaan näissä merkeissä.

Nosework kurssia on ollut nyt neljä kertaa. Tällä viikolla treenattiin romuläjässä, jossa oli häiriönä niin ruokaa kuin lelujakin. Ekalla kerralla piti Rompulle kertoa, että leluilla ei sovi leikkiä, mutta toisella kerralla se ei juurikaan niihin kiinnittänyt huomiota. Ruokaa piti tutkia, mutta suostui kuitenkin jatkamaan etsintää. Näitä pitää ehdottomasti treenata lisää. Vire on edelleen treeneissä turhan korkea ja aikaa menee sähläykseen. Ehkä se kuitenkin tästä.

Välillä sataa lunta, mutta välillä on kylvetty auringonpaisteessakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti