Rommi

Nimi: Ardiente Son Mariachi
Syntynyt: 22.11.2011
Terveys:
- Silmät ok (pentuna)
- Lonkat A/A
- Kyynärät 0/0
- Selkä ok
Lempinimi: Rom, Romelius, Romppu
Harrastukset: Agilityssa kiihkoilu, tokoilussa vinkuminen ja rally-tokossa kylttien kaataminen, toisten koirien ohittamisen treenaus...

Rommi KoiraNetissä


Rommi saapui taloon Tammikuussa 2012 minun valmistujais- ja synttärilahjaksi. Ei vaan, olin pitkään jo metsästänyt itselleni sopivaa aussieta ja tämä pentue täytti ne kaikki kriteerit. Hetkestä yksi alkaen Rommi on ollut ihan toisenlainen koira kuin mitä Zorro on. Rommi on rohkea, kovapäinen, mutta äärimmäisen ohjaajanöyrä. Rommin maailmassa mörköjä on ollut todella vähän. Imuri ja yksi paikallaan olevat fillarit oudoissa paikoissa saa Rommin epävarmaksi.

Rommi on paljon helpompi viedä uusiin paikkoihin ja tilanteisiin, koska se jännitä uusia asoita. Rohkeudella, korkea vireisyydellä ja rämäpäisyydellä on kuitenkin kääntöpuolensakin ja tähän kun lisää vielä remmissä rähjäämisen ja mahdollisuuden käyttää hampaita, ei elämä Rommin kanssa ole aina todellakaan helppoa. Tällä hetkellä Rommin suurimpiin harrastuksiin kuuluukin käyttäytymisen opetteleminen hankalemmissa tilanteissa. Varsinainen harrastustoiminta onkin tällä hetkellä on vain satunnaista tokoilua, namijälkeä ja näyttelyjuoksutusta.

Ensimmäiset kuvat TÄÄLTÄ
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti