perjantai 11. marraskuuta 2016

Oivalluksia

Välillä sitä tajuaa itsensä todella typeräksi kun huomaa jotain, mitä olisi voinut oivaltaa jo paljon aiemminkin. Parempi kai kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan. Tällä kertaa kyse on Rommi räyhäysongelmasta. Olen Rommin kanssa reenannut aina seuraamista ja vielä molemmin puolin, mutta eihän me sitä enää mihinkään tarvita. Keksin sitten kokeilla sitä ohittaessa ja sehän toimi hienosti.

Aikanaan en sitä raaskinut noissa tilanteissa käyttää, mutta enää ei sitä seuraamista tarvita mihinkään, joten voin hyvin sen "pilata" ohituksissa. Kyllähän tuo nostattaa koiraa turhan korkealle, mutta niin tekee vastaan tulevat koiratkin, sillä erotuksella, että seuraamisessa Rommi pysyy hallussa. Aika näyttää miten tämä lähtee toimimaan pidemmän päälle, mutta taas on jotain uutta mitä yrittää. Hyvä minä, kannatti tämäkin jo nyt tajuta!

3 kommenttia:

  1. Vieläkö treenaatte BATia?

    VastaaPoista
  2. Tällä hetkellä ei aika ole riittänyt varsinaisiin BAT treeneihin, mutta hyödynnän kyllä sitäkin edelleen ohitustilanteissa, joissa on riittävästi tilaa. Koira käytännössä itse saa valita haisteleeko maata ja BATtailee vai ottaako kontaktia, jolloin autan sitä pyytämällä sen seuraamaan.

    VastaaPoista