lauantai 16. heinäkuuta 2011

Epikset ja jäljen alkeita

Tällä viikolla reenit onkin jäänyt melko vähiin kun agi ja rally-toko oli peruttu tältä viikolta. Torstaina lähdettiin kuitenkin Ylöjärvelle epiksiin. Heti kun paikalle päästiin, katoin et voi ei radalla on pussi ja vielä ihan oudon näkönen. Viime vikolla Zorro teki pussii semmoset umpisolmut, että varmasti oli vielä tuorreessa muistissa. No möllirata mentiin kahteen kertaan ja ensimmäisellä kierroksella se pelko sitten toteutui, eihän se sinne pussiin mennyt vasta kun ratahenkilön suotuisalla avustuksella. Muutenkin rata meni aika penkin alle kun putkella teki kiellon ja rohmus väärälle hypylle puomilta. Positiivista tässä radassa oli kuitenkin puomin kontakti, nätisti pysähty, mutta vapautin vähän turhan hätäseen sen siitä.  Videot ei oo kovin laadukkaita täällä kertaa ja kannattaa katsoo ilman ääniä :)


Toinen kierros olikin sitten jo parempi. Siinä turhaa kiirehdin puomin kontaktilla, mutta eipä ainakaan virhettä tullut. Pussikin meni nyt jo ihan hyvin ilman apuja.

 

Mölliradaksi rata oli melko haastava, koska yleensä kovinkaan ihmeellisiä ohjauskuvioita ei tarvita, mutta nyt tuli radoilla tehtyä useammatkin valssit ja persjätöt (mun lemppari ohjauskuvio :) Sijoituksista mulla ei ole mitään tietoo, kun lähettiin niin hätäseen pois kun radat oli menty...

Sainpa vielä kyseisellä reissulla tietooni kiinnostavan aussie yhdistelmän mikä kai tällä viikolla astutetaan. Semmostahan mä oon tässä etsinytkin jo jonkin aikaa. Ehkä mulle sittenkin tulee se ihana australianpaimenkoiran pentu vielä tänä vuonna :) No ei pidä liikaa intoilla ennen kun on pennut syntyneet,. Mutta ei ollut siis turha reissu laisinkaan!

Lauantaina meillä olikin ihan uudet kuviot kun Wildogsin jäljen alkeet kurssi alkoi. Jälkihommat on mua kyllä kiinnostanut jo kauan mut, nyt ajattelin mennä oikeen kurssille kattoon että mitenkä homma pitäisi oikein tehdä. Vettä tuli välillä kun saavista kaatamalla, mutta eipä se Zorroa haitannut kun tyyppi meni ympäri kenttää nenä maassa et jossain täältä niitä nakkeja löytyy. Ekalla kerralla keskityttiin oikeestaan vaan opettaan koiralle etsimis käsky. No sehän oli Zorrolla jo hallussa, joten helppoo oli. Intoo meinas olla vähän liikaakin ja keskittyminen sen takia vaikeeta. Zorro ihastu vetäjään oikeen kunnolla, kun se ihana täti vaan kylvi niitä nakkeja ympäri kenttää ja anto välillä ihan kädestäkin, että mä olikin lähinnä jarrun roolissa :) No ens kerralla päästään jo metsään, niin tulee vähän haasteitakin enempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti