keskiviikko 22. helmikuuta 2012

WTF!

Koska tää avautumislinja on nyt alkanut, täytyy heti verekseltään tulla kertomaan tämän päiväisestä lenkistä. Oltiin taas samaisella suolla lenkillä, missä aiemminkin on irtokoiria  päälleemme saanut. Vastaan tuli vanha tuttu seropi. Huomasin koiran jo kaukaa, mutta kiertämään en pystynyt, joten otin Zorron kiinni ja hyppäsin umpihankeen kaksimetriä polulta sivuun. Vastapuoli ei tehnyt taas mitään eleitä, että olisi ottanut omaa koiraansa hallintaan, joten päädyttiin ihan mielenkiintoseen keskusteluun:

Minä (ihan ystävällisesti):  Viittitkö ottaa sen koiran kiinni, kun tää ei tykkää vieraista koirista?
Äijä: Minä en täälä koiraani kiinni pidä!
Minä (jo hiukan hermonsa menettäneenä): Anteeks?
Äijä: Tätä on kerran täälä purtu kun se on ollut hihnassa...
Minä: Mutta kun tää pelkää vieraita koiria ja meilläkin on oikeus kulkee täälä
Äijä: Turpas kiinni!
Minä: Koita ny käyttäytyä! PRKL

Sabina tässä jo varottelikin, että huomauttamista voi tulla kun suunsa avaa, mutta ihan oikeesti jotain käytöstapoja ja vähän logiikkaa siihen ajatus maailmaan. Jos sen koira tulee vapaana toisen koiran luo joka on vihainen (Zorronhan ei siis ole), niin siinähän olis vitsit vähissä... Ollaan nyt samaan koiraan törmätty parin viikon aikana kolmesti ja tullaan varmaan jatkossakin törmäämään, mielenkiinnolla odotan jo seuraavaa kohtaamista.

Ei se ajatus juokse aina koirattomillakaan ihmisillä. Rommihan on varsinainen mummo magneetti. Kaikki aina haluaa jäädä rapsutteleen sitä ja välillä olen antanutkin, että Rommi saisi hyviä kokemuksia vieraista ihmisistä. Tänään kun oltiin lenkillä, tiellä tuli vastaan mies, jonka näin jo kaukaa. Ajattelin, että istutan Rommin ja yritän pitää kontaktia. Joten mentiin tien sivuun ja syötin Rommille namia. Kun mies on kohdalla se tokasee, että anna sen nyt tulla kattoon. Johon mä, että me harjotellaan tässä nyt ohitusta. No oppihan se koira nyt sen JOSKUS, mies tokas.

Ihanko totta, että itestään oppii tämmösenkin taidon, joo ehkä joskus, mutta hei järki käteen! Voihan kettu, että ketuttaa taas niin kovaa...

No jotta tää postaus ei mee täysin vaan avatumiseks, on mulla jotain hyvääkin kerrottavaa. Ilmoitin Zorron tänään 3.3 Takkujen kisojen hyppyradalle. Siis ihan virallisiin kisoihin! Vähän tietty pelottaa kun tässä on tätä taukoo ollut, mut toisaalta eipä meillä paljon hävittävää ole :)

3 kommenttia:

 1. Haha, jos Tohloppi ei olis niin kaukana Linnainmaasta niin melkein epäilisi, että oli sama äijä joka jäi mun perään kiroilemaan ja huutelemaan, kun huomautin siitä että päästi koiransa vapaana lupaa kysymättä Jerikon päälle.. Toisaalta, kyllä niitä idiootteja on maailma pullollaan.. ;(
  Ja miten tuntuu, että joillain tietyillä alueilla on ihan ERITYISEN paljon noita ääliöitä..

  Mulla toisaalta oli se ässä hihassa, että jos samainen äijä pitäisi taas koiraa pihassa vapaana, niin uhkaisin kyllä poliisilla.. ;)

  Ja aika paska perustelu olla ottamatta koiraansa kiinni, että sitä on joskus purtu jos sulla on koirat kiinni! Ai että kun alkaa itseäkin ärsyttää niin pirusti vaikka en ole hetkeen taas tollasiin idiootteihin törmännyt..

  VastaaPoista
 2. Mä olen ihan sanaton.. Ihan järkyttävää toimintaa korrektista, perustellusta ja vähintäänkin lainmukaisesta pyynnöstä.

  VastaaPoista
 3. Tyhmyys taitaa olla kansansairaus... Keskusta-alueellä näitä urpoja kyllä liikkuu kanssa ihan joka lähtöön. Kaikilla tietysti flexit käytössä ja sitten päästetään se räksyttävä hurtta mun koirien naamalle niin, että joutuu pomppimaan autotielle tai melkein hirttämään koiransa :/ Typerille ihmisille ei pitäisi kyllä antaa koiria!

  VastaaPoista