sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Zorrolle serti viimeinkin

Tänään aamuna lähdettiin Zorron kanssa SDP:lle oman seuran kisoihin. Olin ilmoittanut Zorron jopa kahdelle agiradalle joissa tuomarina molemmilla oli Marjo Heino. Suorat putket ja muutenkin kinkkiset radat oli pop tänään, mutta onhan tuo kivempaa kun painattaa vaan suoraan niin paljon jaloista pääsee. Ensimmäisen radan hankalin kohta oli alku. Monilla koira valui todella pitkäksi toisella hypyllä tehdyssä valssissa ja siksi päätinkin pysyä omassa lemppari ohjauskuviossa, persjätössä. Kyllähän Zorrokin valui, mutta ei kovin pahasti. Vaikeissa hypyissä rimat pysyivät, mutta jostain syystä keppien ja keinun välinen helppo rima tippui. Ei pysty käsittään, vedätinkö kenties liikaa vai luuliko koira, että oltiin loppusuoralla keppien jälkeen. Keinuun olen hyvin tyytyväinen, vauhti oli kokonaisuudessaan jees, vaikkakin se on ihan toista luokkaa kun rimat on medi korkeuksissa.  Tässä vielä rata videona. Tuloksena siis 5vp. ja sijoitus 5./33.

Toinen rata oli ehkä hiukan helpompi. Ihme putki hässäkkää oli, kaksi pitkää suoraa putkea takasi sen, että juosta sai riittävän lujaa. Keinua ei ollut, mutta sinänsä se ei meitä juurikaan olisi haitannut enää. Noh puhtaasti maaliin nollalla. Sijoitus oli taas 5./30. joten hyvin Zorron vauhtikin riittää. Ei se bortsu ole, mutta pieneksi maksiksi pärjää kuitenkin vauhdissa yllättävän hyvin. Se oli kolmas nolla se ja siten serti on nyt plakkarissa ja kakkosluokan ovet auki. Nähtäväksi jää tullaanko tätä mahdollisuutta ikinä enää käyttämään...
Toiselta radalta ei videota valitettavasti ole.
Voittajafiilis!

Tilastoa Zorron ykkösluokasta ajalta 3.3.12-13.4.14:
Startteja yhteensä 14 kpl,
joista hyllyjä 5 kpl
ja 5vp. 6 kpl
ja nollia tietysti 3 kpl

Kauanhan siinä meni, mutta toisaalta kovin montaa starttia ei otettu ja mahtuuhan väli reilun vuoden mittainen kisataukokin!

3 kommenttia:

  1. Onnea!! Eihän tuossa ollut startteja nimeksikään ja kakkosissa on kivan pienet luokat ;)

    Riikka

    VastaaPoista
  2. Onnea Zorrolle! Me oltiinkin samoissa kisoissa sitten iltapäivällä Kiksin kanssa :)

    VastaaPoista