lauantai 6. elokuuta 2011

Agilityä ja kramppeja

Keskiviikkona oli tuttuun tyyliin tallilla agitreenit. Tällä kertaa ei tehty ollenkaan rataa vaan yksittäisiä reenejä. Yhdellä paikalla oli hyppytekniikka harjottelua perussuoran muodossa. Se meni ihan ok. Toisella paikalla pysty reenaan A:n kontakteja. Kontaktit menee kyllä nyt tosi hyvin, niin että Zorro pysähtyy targetille 2on-2off, jossa on tai ei ole nakkia. Ei varmaan kertaakaan lähtenyt kontaktilta ilman lupaa, jes! Nyt täytyy miettiä et miten tästä eteenpäin. Targetti täytyis häivyttää, mutta miten. Ehkä alan sitä leikkeleen vaan pienemmäks... Kolmas piste oli sellainen missä puomin lähtöpään ympärillä oli putken päät molemmin puolin. Oli kyllä melkosen haastavaa saada Zorro sinne ensimmäisen kerran, mutta kun tajus idean niin eihän siinä sitten enää mitään vaikeaa ollutkaan.

Neljäs piste oli varattu keinun harjoitteluun. Meijän keinuhan on nyt ollut tosi huonossa jamassa. Joskus sen uskalsi päästää suorittaan sitä ihan itsenäisesti, mut sit kerran se pelästy (pirun tallin rämisevät keinut) ja sen jälkeen ei oikein oo suostunut meneen ollenkaan. Nyt on pidetty keinusta kokolailla taukoo, joskus on tehty se pari toistoa, niin rauhallisesti laskien kun vaan mahdollista.  Nyt kokeiltiin niin, että keinun loppupään alle laitettiin maxipöytä, jolloin keikautus on paljon pienempi. Pidin koiran koko ajan hihnassa ettei pääse hyppiin alas kun huvittaa. Yllättävän hyvin Zorro nyt kuitenkin suostu meneen ja ottanut hirveitä paineita keinumisestakaan, eikä ollut ykkösherkku eli kissanruokakaan käytössä. Tästä on siis hyvä jatkaa harjoituksia :)

Perjantaina olisi ollut pitkästä aikaa rally-toko treenit ja koko päivän olin odottanut niitä, mutta miten kävikään. Otin siinä vähän päikkäreitä ja heräsin vartti ennen kun reenit piti alkaa puhelimen soittoon. No enhän mä siinä ajassa saanut itteeni mitenkään valmiiks, ja nakkejakin olis pitänyt hakee vielä kaupasta... Ärsyttävää!!! No päätin sit lähtee Zorron kans mettään uimaan, tekeen ehkä vähän jälkee ja rally-tokoilemaan itsekseen, mutta ei tämäkään mennyt ihan niinkuin piti. Toisella Zorron uimareissulla, se yhtäkkiä vinkas ja lähti uimaan nopeesti rantaan valittaen. Zorro kun ei ikinä ole turhia valitellut niin mää meinasin jo sydärin saada! Katselin se kipeetä vasenta etujalkaa, mutta en löytänyt siitä mitään vikaa ja koira jatkoikin entiseen malliin uimista. Myöhemmin kun lähettiin käveleen se alkoi taas ontumaan samaa jalkaa eikä oikeen suostunut käveleen. Yritin edelleen tutkia sitä löytämättä mitään. No pakko oli kuitenkin jatkaa kävelemistä, mutta mentiin nyt suorinta reittiä kotiin ja kyllä ontuminenkin loppui jo ennen kuin kotio päästiin ja koira oli entisensä. En tiedä mikä jalkaan oli tullut, mutta toivottavasti kyse oli vaan jostain lihaskrampista, mutta sitä täytyy nyt seurailla!
Tyytyväinen metsäkoira

Tänään eli lauantaina jätettiin jälkitreenit väliin, koska mun täytyi mennä hakaan palloa harrastepesiksen SM kisoihin. Käytiin kuitenkin itsenäisesti tekeen jälkee ja kyllä musta tuntuu Zorro on hiffanut tosissaan tän jutun ja malttaa paremmin keskittyä kun aivan ihana nakkitäti tai ne muut ihanat koirat eivät häiritse sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti