sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Mulla onkin ylösajava lintukoira!

Viikon päästä voikin sitten päivittää jo uudesta kodista, sitä odotellessa siis tää aika taas on mennyt. Tällä hetkellä selkä vaan meinaa sanoa itsensä irti muuttopuuhista. Ei pysty makaan, istuun, nostaan... tai oikeestaan ainoa kivuton asento on kevyt kävely. Saas nyt nähdä paraneeko tämä viikon aikana tai pystyykö sitä ylipäätään meneen töihin istumaan! Mutta asiaan...

Tiistaina käytiin Piskien tunnilla taas liitelemässä. Aiheena oli pakkovalssi, mikä ei alkuunsa vaikuttanut mitenkään vaikeelta. Mutta kun radalle päästiin, niin mun ajatus ei toiminut ollenkaan ja se menikin ihme räpeltämiseksi. No kunhan pääsin kuvioihin kunnolla sisään niin alkoi pakkovalssitkin onnistua, joten kokonaisuudessaan oli ok treenit.

Keskiviikkona tallilla tehtiin lyhyttä radanpätkää, missä meillä ei ollut mitään suurempaa ongelmaa. Reenailtiin siihen rataan sit muutamia vaihtoehtoisia ohjauskuvioita, mutta paras oli kyllä mun aluksi suunnittelema tyyli. Lopuksi käytiin vähän vielä keinua harjottelemassa, mutta ilman mainittavaa menestystä. Tosiaan sillon viime lauantaina mölli kisoissa käytiin Zorron kanssa höntsäilemässä vielä kisasuorituksen jälkeen viereisellä kentällä, ajattelin et voitais ottaa muutama keinukin, koska sielä keinu ei rämissyt niinkuin tallilla. Noh lähetin koiran keinulle, johon se lähtikin kuin puomille ja juuri ja juuri ehdin hiukan himmaan keinun liikettä. Mutta hyvä minä, voidaan taas aloittaa reenit alusta!!! Pikku hiljaa alkaa keinun opettaminen tuntumaan mahdottomalta tehtävältä. Täytyis vaan päästä hinkkaan sitä kaikessa rauhassa, mut koskahan senkin tekis, pläh :(

Rally-toko oli taas vaihteeks peruttu tältä viikolta, mut saatiimpa kaikessa rauhassa oleilla vaan viikonloppu ja tehdä mukavia mettälenkkejä. Toko treenitkin oli siiretty sunnuntailta maanantaille, joten lomaa vielä tämäkin päivä. Tosin käytiin itekseen vähän tokoilemassa, mutta Zorro ei kiinnostanut niin kun yhtään, joten treenit loppu lyhyeen. Tänään aamulla kun käytiin lenkillä, oli meidän reitillä iso hiekkakenttä, jossa oli jostain syystä 4-5 lokkia ja muutama varis tai harakka (kuka niistä nyt tietää :). Zorro ei kiinnittänyt lintuihin mitään huomiota, mutta minä jostain mielenhäiriöstä osotin yhtä lintua ja sanoin jotain Zorrolle. Sehän ampas lähintä lintua kohden ihan tosissaan ja juoksi sen jälkeen kaikki linnut ylös koko isolta kentältä. Ihme tyyppi, kun ikinä se ei itekseen tommosta keksis (ja hyvä niin).

Zorro ja pitkospuut
Oon tässä vähän miettinyt et vois pitää viikon tai kahden mittasen reeni tauon ihan kaikesta. Saispahan tyyppi kunnolla levätä ja kerättyä aimo annos motivaatiota. Mut tauon paikka ei vielä ole vaan ehkä sitten lokakuun puolella! Mutta nyt mun on pakko lähtee liikkeelle tästä, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti