lauantai 15. lokakuuta 2011

Mörköjä metsässä!

Hetki on taas mennyt sitten viime päivityksen. Jostain kumman syystä ei aika tahdo riittää, kun dippakin on nyt ihan loppupaniikkeja vaille valmis, luojan kiitos... Toisaalta ei ole ollut mitään kirjoittamisen aihettakaan kun reenit on olleet vähissä. Talvikausi on nyt agilityssä alkanut, Piskin treenit loppuneet ja Tamskin reenit on nykyään SDP hallilla maanantaisin. Porukkakin on treeneissä jonkun verta vaihtunut, mutta mukavia ovat uudetkin treenikaverit :)

Melkein kaksi viikkoa sitten maanantaina oli sitten ekat treenit sdp:llä. Rataa tehtin, mikä ei vissiin hirveen haastava ollut. Taas vaan sai todeta että persjättö on aina hyvä juttu meillä. Sillä saa oman vauhdin pidettyä paljon paremmin eikä siten himmaa myöskään koiran vauhtia. Samoissa treeneissä tehtiin myös hiukan hyppytekniikkaa. Zorro nyt ei tapansa mukaan mitenkään loistanut, mutta jotain sillä kuitenkin päässä liikkuu kun pyrki hyppyjään korjaamaan. Toisaalta tämä taas vahvisti käsitystä siitä, että olis kyllä tosi hyvä päästä Vappu Alatalon hyppytekniikkakurssille joulukuussa. Onhan se kallista ja vaikeeta sinne on päästä, mutta tarpeeseen se tulisi kuitenkin.

Samaisena päivänä käytiin myös eläinlääkärillä kun Zorrolla pientä tassutulehdusta oli ilmassa. Tassun pohjat oli ihan punaisena ja Zorro lutkutti niitä niin lujaa, että kukaan ei pystynyt yöllä nukkumaan :) Noh diagnoosina siis lievä tassu tulehdus ja paikallista antibioottia lääkkeeksi. Nyt tassut on jo kunnossa! Se on kyl niin jännää, et mulla on ollut Zorrolle kauluri, siltä varalta et sitä vielä joskus tarvittaisiin, niin nyt sitä ei sit mistään enää löytynyt. Ilmeisesti oon muutossa laittanut sen johonkin hyvään talteen...

Viime maanataina reeneissä tehtiin myös ratatreeniä. Zorrolla meni taas varsin mukavasti. Tuntuu, että kun reenejä on ollut nyt niin vähän niin virtaa on koiralla enemmän. Kulmaus on mulle vielä hieman outoa, mutta pitäisi kyllä enenevissä määrin ottaa käyttöön, jotta koiralle saa paremman linjan hypyille. Lopuksi vielä kellotettin radat, mutta sittenhän koko homma meni ihan plörinäksi. Zorroo mm. rupes jännittään musta putki ja muutenkin rata meni sähläämiseks...

Keskiviikkona meillä kävikin koirahieroja opiskelja, jolle päästiin projektikoiraksi. Toisin sanoen ilmaista hierontaa luvassa hetken aikaa :) Mitään suurempia jumeja ei Zorrosta löytynyt. Hieroja kovasti kehui Zorron massiivisia lihaksia nin etu- kuin takapäässäkin. Hiukan meinas vaan Zorro jännittää toi käsittely, mutta ehkä sitten ens kerralla uskaltaa jo vähän rentoutuakin.

Tokoilua ei oo harrastettu kisojen jälkeen, mitä nyt hieman kotona. Motivaatio on ollut vähän hukassa eikä  mun kipeä selkä oo ainakaan yhtään helpottanut asiaa. Ainoo mitä on tehty, on nouto. Saatiin oma kapula postissa viikkos sitten ja sitä on päivittäin yritetty ottaa. Ongelmana on vähän ollut se, että Zorro ei tykkää pitää kapulaa vaan se ehti oppiin et kun sen käyttää suussa niin se on se mitä haetaan. Mut tänään sain jo muutaman ihan ok toistonkin, kerran jopa toi kapulan sivulle :) Pikku askelin vain eteenpäin mennään... Huomenna meillä onkin edessä jotain ihan uutta. Mölli Rally-Toko!! Ihan kiva kun treenejä ei oo ainkaan kuukauteen ollut ja juurikaan ei itestään oo mitään tehyt. Nyt on sit viikonloppuna yritetty muistella et mitäs liikkeitä voikaan tulla ja kumpi on oikea ja kumpi vasen (tän lajin ehdottomasti vaikein osa)! No rallyssä Zorro ei voi ainkaan hepuleita saada kun koira on kokoajan kytkettynä.

Niin ja sitten ne metsän möröt. Zorro on nyt noin kolmen viikon ajan lenkkeillyt metsässä niin, että mörkö on joka puun takana. Painattaa häntä suorana kireetä ravia eteenpäin. Välillä on jopa yrittänyt karata, jotta pääsis pois pelottavasta metsästä. Ei todellakaan mitään nautinnollista rauhallista lenkkeilyä. Ja mää oon yrittänyt kaikkeni, että siitä metsästä tulisi kiva paikka. Tehtiin jopa jälkee, josta Zorro nyt yleensä olis innostunut, mutta ei...  Tällä viikolla käytiin sitten Rosan kanssa metsässä, jolla vissiin oli juoksut alkamaisillaan. Eipä ehtinyt Tollo mitään pelätä kun piti juoksusen ihanan naisen perässä kipittää :D Tänään lenkkeiltiin myös jo paremmalla fiiliksellä ja välillä Zorro lönkötteli jo ihan samaan tapaan kun aina ennenkin, joten ehkäpä tää oli taas yksi niistä ohi menevistä mörkökausista..

Tulipas pitkä ja kuvaton postaus, mutta ens kerralla sitten kuvien kera... Jos meidän kunnon netti saataisiin vihdosta viimein kuntoon täälä kotona!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti