perjantai 4. marraskuuta 2011

Agilitya ja möllitokoa

Taas on parit agility treenit takana. En kyllä yhtään muista mitä tehtiin pari viikkoa sitten, mut ilmeisesti ihan hyvin meni. Tällä viikolla aiheena oli valssi. Radalla oli varmaan kymmenen valssin paikkaa ja niitähän sitten tehtiin... Ongelmana meillä oli koiran irtoaminen. Zorro kun on jotenkin niin kiinni mun nakki kädessä ja saatiinkin sit kotiläksyksi irtoamisen harjottelua. Ongelma treeneissä on vaan se, että kyllä Zorro targetille tai lelulle irtoo, mut ei niitä hirveesti voi radalle laittaa. Toinen mitä ajattelin nyt kokeilla on, että pistän namit taskuun ja yritän ehkä palkatakin enemmän lelulla.

Viime viikonloppuna meillä pyörikin vähän oudomman näköstä sakkia tupari ja Halloween hengessä :)Ja Zorro tykkäs eikä suostunut nukkuun olenkaan kun vieraita oli paikalla.

Mua ei nukuta, no ei sitten yhtään nukuta :)
On kyllä aivan mahtavaa, että saatiin paikka Vappu Alatalon hyppykoulutukseen joka on joulukuun ekana viikonloppuna. Vappu kun on itsekkin vesikoiraihminen ollut, niin osaa varmasti auttaa Zorron kankeeta tekniikkaa. Sitä siis odotellessa. Ajattelin myös hakee nyt tamskin avaimia et päästäs treenaamaan itekseen. Ongelma vaan on, että kun ei olla kisattu vielä niin ei välttämättä avaimia saada...

Tänään meillä ohjelmassa oli möllitoko. Ei kyllä mitenkään kovin hyvin valmistauduttu, joten odotuksetkaan ei suuret ollut. Tavoitteena oli lähinnä se, että Zorro ei sais hepuleita kesken suorituksen. Tässä kisan pisteet osa-alueittain ja kommentein.

Luoksepäästävyys 10: Tähän oon erityisen tyytyväinen. Monesti Zorrohan nousee istumasta ja hyökkää luoksetulijan päälle. Nyt se kuitenkin istu ja vasta kun tuomari oli ihan siinä se nousi seisomaan. Hyvä me!

Paikallamakuu 10: Paikkamakuu tehtiin hihnassa ja kesti vain 1min. Zorro meni hyvin maahan ja pysyi kuin pysyikin koko ajan maassa eikä varastanut kun menin viereen. Kovin oli kuitenkin levotonta taas sen oleminen ja tuomarikin kirjoitti arvosteluun, että nykii :)

Seuraaminen (hihnassa) 8,5: Tän sai valita tekeekö hihnassa vai ilman. Tehtiin virhe ja otettiin hihnassa. Ainakin jälkeenpäin voin todeta et luultavasti olis keskittynyt paremmin ilman hihnaa. Kun piti istua tyyppi käveli ihan ohi et jouduin sen kutsuun takas sivulle. Hajut meinas myös viedä mennessään. Tähän vaikuttaa kyllä niin paljon se onko mulla nakki kädessä vai ei. Pitää siis alkaa reenaan vaan ilman nakkia...

Liikkeestä seis 9: Tän sai myös valita että seis vai maahan. Seisominen on meille niin paljon vahvempi, että tehtiin nyt se. Piste vähennykset huonosta seurauksen aloituksesta ja istumisen ennakoinnista.

Luoksetulo 5: Arg! Tää ärsyttää taas ehkä eniten. Tää on meille niiiiin varma liike aina, mutta mitä tekee tollo. Lähtee mukaan kun jätin sen. Nollakshan tää olis pitänyt mennä, mutta kun saatiin tehdä uudestaan se olisi ollut kympin suoritus.

Hyppy 10: Ei sanottavaa oli hyvä. Pikkusen se väisti kun tulin sen viereen, mutta muuten ok.
Kokonaisvaikutelma 10: Zorro pysy hallinnassa ainakin :)

Kokonaispisteet 118,5/140 sijoitus 4./5. Kyllä jäi taas niin hampaankoloon näistäkin kisoista. Koira vaan ei tosiaankaan pysty parhainpaansa tokokisoissa ja käy ihan liian suurilla kierroksilla!

Onneks sunnuntaina on edessä viralliset rally-toko kisat ja siellähän me näytetään mitä osataan vai mitä!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti