sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Rally-toko kisat

No ni nyt on takana ensimmäiset rally-toko kisat ja tavoitteet saavutettiin. Saatiin meinaan hyväksytty tulos, 95pistettä. Rally-tokossa pistelasku menee niin, että lähdössä kaikilla on 100 pistettä ja siitä sitten vähennetää aina 1p., 3p tai 10p. virheistä. Me tehtiin radalla viisi yhden pisteen virhettä. Virheet olivat siis melko pieniä ja olen varsin tyytyväinen suoritukseen. Sijoitus oli 7./18. ja palkintopallipaikka jäi kahden pisteen päähän. Vain yksi sai hylätyn eli alta 70 pistettä eli kaiken kaikkiaan taso oli hyvä. Laji on myös koiralle oikeesti tosi helppo kunhan ohjaaja vaan osaa lukea ja tukea koiraa. Tässä video meidän suorituksesta, kiitos piritalle kuvaamisesta :) http://www.youtube.com/watch?v=eFnfh4DujqE

Virheitä tuli seuraavasti:
Kyltti 1: -1, taluttimen kiristyminen (unohdin taas pitää hihnan tarpeeks löysällä), -1 puutteellinen yhteistyö (Zorro ei hoksannut et nyt ollaan kisoissa)
Kyltti 8: -1, puutteellinen yhteistyö (ihme haahuilua Zorrolta, saksalainen täyskäännös menee yleensä tosi helposti)
Kyltti 12: -1, vastahakoisesti tai hitaasti suoritettu liike (Zorrolla oli kiire johonkin ja ei pysähtynyt sivulle vaan jouduin korjaamaan sen asentoa)
Kyltti 13: -1, sama kuin kyltillä 12

Videolta näkyy kyllä hyvin se, että välillä Zorro on ihan kympillä mukana, mut välillä menee haahuiluks. Kovasti Zorroa kiinnosti myös tuomarit ja toimitsijat kentällä ja piti niille vähän esittää erikoisia Zorro loikkia, ihan niin kuin se ei muuten erottuisi joukosta jo irokeesinsä vuoksi :)

Toinen asia mistä on piti jo aiemmin kirjoittaa on meidän nouto. Aluksi tuntui, että siitä ei voi ikinä tulla mitään, koska erilaisia vaiheita on niin monta ja kaikki Zorrolle vaikeita. Ollaan kuitenkin treenattu melkein päivittäin ja tulokset alkaa näkyä. Paljon on tehty pelkkiä maasta nostoja sekä hakuja. Nyt Zorro pikku hiljaa on tajunnut sen, että kapula pitää myös palauttaa mulle. Luovutus asento on vielä hakusessa, johtuen siitä etten ole osannut päättää tuleeko palautus eteen vai sivulle. Aluksi tuntu, ettei Zorro pääse kapulan kanssa sivulle oikeaan asentoon, mutta nyt on siinäkin muutaman kerran onnistuttu. Eteen tuonnissa on ongelmana vino asento. Tässä vähän helpotetut treenit tältä päivältä. Koira on sairaan väsynyt tässä joten meno on laiskan näköstä, mut pakko oli tänään tää video tehdä :) http://www.youtube.com/watch?v=T48pmM8rZwU

Päivitin myös luonnetestivideot vähän paremmaksi ne tulee näkyviin sitten tänne kun saan nettiin ne ladattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti