maanantai 21. marraskuuta 2011

Havaintoja viime viikoilta

Taas on tässä muutama viikko ehtinyt jo vierähtää sitten viime päivityksen jälkeen, joten tällä kertaa en yritäkkään muistaa mitä trenneissä on tehty. Kokoon vain tähän havainnot missä on vielä tekemistä ja missä on onnistuttu.

1. Keinu ei ole enää Zorron elämän vaikein paikka. Kissanruualla se juoksee keinulle sellasta kyytiä ettei oo ennen nähty. Tyyppi on myös alkanut jopa karkaamaan keinulle. Nyt keinu siis onnistuu jo ilman apuja, siten että tulopään alla on hieman pehmustetta vaimentamassa lopun tärähdystä/paukahdusta. Ehkä me siis joskus oikeesti päästään kisaamaan :)

2. Kontaktit: Zorro osaa kyllä kontaktit, mutta minä täräytän OTA käskyn niin vakuuttavasti, että koira paineistuu ja pysähtyy jo ennen 2on-2offia. A:lla tätä ongelmaa ei juurikaan ole.

3. Putkille viennissä pitää olla tarkkana ja viedä riittävän pitkään. Zorro ottaa tosi helposti kiellon jos saatto jää vajaaksi. Toisaalta irtoaminen on kyllä parantunut.

4. Toko seuraaminen ei voi kuulemma olla hyvää jos unohtaa kokonaan koiran. Voihan tuo olla totta :) En kyl tajua mikä siihen nyt yhtäkkiä on tullut.

5. Kylmälle asfaltille ei sovi laskea palleja. Makuu asento tokossa on siis hyvin huvittava eikä kylmä treeni tee taatusti hyvää meidän heikolle paikkamakuulle.

6. Koiran hieronta on mahdotonta, jos koira makaa koko ajan selällään ja kerjää rapsutuksia. Onneksi pahemmin kipeitä lihaksia ei ole.


Tulevaisuuden suunnitelmissa on meillä nyt parin viikon päästä hyppyseminaari ja kuukauden päästä rally-tokokisat. Ens vuonna sitten odottaa se eka agi startti. En vaan tiä että venyykö se sitten vasta maaliskuulle. Toisaalta ei siitä välttis haittaa ole jos saan ihkun pennelin tammikuun lopulla :) Mutta ei siitä vielä sen enempää.

3 kommenttia:

 1. Sehän on aika yleistä, että koirat alkaa kontaktiesteillä pysähtyä ennen aikojaan, varsinkin puomilla. A:lla se on varmaan jyrkän laskun vuoksi sen verta hankalampaa, että siinä harvemmin. :D Varmistusta vaan siihen, että pitää tulla loppuun asti, kyllä se siitä. :)

  OI pentu! :) Muistelenkohan väärin, että puhuit joskus aussie-pennusta..? ;)

  VastaaPoista
 2. Kyllä ne kontaktit on aina olleet meille semmonen taistelu juurikin tuon paineistumisen takia, mutta eilen yritin reeneissä ottaa vähän rauhallisemmin ite kontakteille, mutta mitään merkittävää parannusta ei tapahtunut...Ehkä ne vielä joskus alkaa onnistumaan

  Jep, aussie se on ollut hakusessa jo pitempään ja nyt on yksi mielenkiintonen pentue syntymässä ensi viikolla :) Saas nyt vaan nähdä et saanko siitä sopivaa pentua...

  VastaaPoista
 3. Saako udella miltä kasvattajalta? :)

  VastaaPoista