sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Buzzaus: Maximit syöty ja juotu

Niin kuin aiemmin oli juttua olen tässä päässyt testailemaan Maxim tuotteiteita buzzadorina. Patukat varsinkin on olleet kovin käteviä ja todellakin korvannut niitä suklaapatukka pikku nälkään hetkiä. Kaikki patukat ovat olleet syötävän makuisia, suurin osa oikein hyviä.

Tänään aamusta kävin ensin koirille tekemässä jäljet ja muutenkin metsässä temuttiin pari tuntia.  Sen jälkeen tein urheilujuomaa jota siinä hörpin ennen lähtöä  ja sitten loput mukaan ja salille. Kyseinen urheilujuoma on ihan perinteisen makuista ei joskaan ehkä ihan niin makeaa, joten sen pystyy juomaan irvistelemättä.
 
Ja reeni kulkee Maximin siivittämänä hienosti.
Kotiin päästyä vetäsin vielä palautus juoman. Näistä suklaa on ollut hyvän makuinen ja mansikka ja vanilija vähän turhan makeita.
 
 
Kaiken kakkiaan olen ollut tuotteisiin hyvin tyytyväinen Mutta en mä siitä tehosta nyt niin tiedä. Tuskimpa mun treenit siitä mihinkään on muuttuneet vaikka on ollut kunnon aineet käytössä :) Patukoilla on kyllä tosi kätevä siirtää nälkää parilla tunnilla, jolle kyllä onkin tarvetta tässä kiireissä koiraharrastusten täyttämässä elämässä!
 
 
Lisätietoja buzzador jutuista täältä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti