torstai 26. joulukuuta 2013

Vuoden viimeisiä viedään

Vuosi vetelee viimeisiään joten pitääpä vielä kerrata vuoden viimeiset treenailut. Zorro on päässyt tuttuun tapaan rally-tokoilemaan ja aksailemaan kerta viikkoon. Ei mitään ihmeempää siis, mutta hauskaa on ollut, ainakin koiralla!

Apua, nyt se pukki tulee!

Rommilla on mahtunut loppu vuoteen vielä kahdet jälki treenit. Turtolassa tehtiin vajaan vuorokauden vanha jälki, pituutta oli n. 1,5km. Alku oli hiukan hankala vilkkaalla paikalla, mutta kun koira pääsi vauhtiin ei sitä pysäyttnyt mikään. Jäljen teon jälkeen lunta oli tullut useampi sentti, mikä ei sinänsä kyllä vaikuttanut jäljestämiseen millään lailla. Lumen alla ollut jää sen sijaan ollut jää vaikeutti pystyssä pysymistä melkoisesti. Nyt on hommattuna piikit ensi kertaa varten. Ilmaisu oli sinänsä selkeä, mutta koira ei taas millään pysähtynyt vaan jatkoi vaan etenemistä maaliin.

Tohinaa
Vajaa viikko sitten oltiin Asuntilassa jäljestämässä taas taajamaa. Ilma oli kuin morsian, eikun vettä tuli kunnolla ja kaikki vaatteet oli läpimärät koti päästessä. Vauhtia piisas ja kulmista mentiin melko kovaa ohi. Kyllä se ne ilmaisee, mutta jatkaa vaan matkaansa. Pysähtyy kyllä kun hukkaa jäljen ja korjaa… Hiukan tuli sanomista toisen koiran kanssa matkan varrella. Ilmaisu oli kovin hätäinen ja meni multa täysin ohi, joten vaadin selkeämmän ilmaisun ja tulihan se sieltä kun hetki pyörittiin.

Joulu on kiva!

Tälle vuodelle Rommi saa vielä yhdet treenit, joten hyvä treeni tahti on nyt menossa. Haastetta voidaan lisätä myös ihan reilusti ja toivottavasti oppisin vielä paremmin lukemaan koiraa. Välillä mulla menee niin ohi kulmien merkkaukset ym, mutta eiköhän tämä tästä.
Joulujuhlijan lepohetki

Toivottavasti sää alkaisi pikku hiljaa paranemaan, jotta treenaminen ja lenkkeilykin olisi mukavampaa. Alkaa tulla jo korvista ulos tämä vesisade. Mä haluan lunta, että päästään Rommin kanssa hiihtämään. Tässä kuvassa Joulupäivän tunnelmia vesisateen keskellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti