torstai 29. joulukuuta 2011

Vuoden kamalin päivä lähestyy

Joulu on siis takana päin. Kinkkua ja ennen kaikkea suklaata on syöty niin paljon, että ei hetkeen tarvi koskeakkaan niihin. Zorron jouluaatto meni ensin vanhus Rosan seurassa ja myöhemmin sitten pikku mopsin, Hilman kanssa. Joulupukin Zorro pääsi kahdesti tapaamaan, mutta toinen kerta taisi olla jo liikaa, koska tuli pikku hätä kakat :)

Mutta yhtään koira ei kyllä tuommosiakaan ihmeellisiä ihmisiä pelkää. On se vaan niin kaikkien kaveria. Sitten se vielä kävi ihan ylpeenä hakemassa ite joulupukilta pakettinsa :) Kuvassa Zorrolla koko päivän kestänyt ilme: kieli pitkällä läähättäen (Karhua tai muita virvokkeita maistellen)


Eilen päätettiin lähtee epiksiin kokeilemaan onneamme. Epikset oli koirakoutsin ahtaassa hallissa, joten tunnelma oli melko tiivistä, eikä mulla ollut edes autoo tai häkkiä mukana, joten varsin raskas ilta oli. Koira oli ihmeen rauhallinen kyllä koko illan (myös radalla). Liekö tähän vaikuttanut se, että annoin Zorrolle Serene UM luontaistuotetta uutta vuotta silmällä pitäen. Rohdon pitäisi rauhottaa ja poistaa ahdistusta, mutta todellakaan sen ei pitänyt vaikuttaa noin nopeasti vaan vasta muutaman päivän päästä. Kisat ei siis ihan putkeen menneet ja koira oli ulapalla jälleen. Otettiin nyt toisena ratana kisaavien rata ajatuksella, että päästään keppejä treenaan kisatilanteessa ja tiedettiin myös, että keinua radalle ei tule. Tässä videot radoilta:
Möllit
Kisaavat

Ekalla radalla koira oli unessa ja arasteli outoja esteitä. Kontaktit oli ok. Maali oli ahtaassa nurkassa ja liian aikaisin loppukehut ja rima alas. Nää on näitä mistä ei koiraa voi juuri syyttää :) Sijoitus oli 3/10 tai jotain semmosta. Palkinnoille kuitenkin! Toisella radalla oli ihme poukkoilua heti alussa. Vauhti ei päätä huimannut ja kepeille vientikin meni persiilleen kun koira oli kyljellään radalla. Siitäkin voi kyllä syyttää itteensä, koska mun ohjaava käsi oli ihan liian heikko ja koira luuli et otan sen toiseen käteen. A:n kontakti otettiin uusiksi kun eka kerta meni ihan läpijuoksuksi. Huomioitavaa myös Zorron korkee hyppy vaikkei rima paikoillaan ollutkaan, eipä taida paljon rimoja katella :)

No nyt kohta vielää Rally-toko treeneihin ja sitten kauhulla odottamaan vuoden pahinta päivää. Vaikkei Zorro hirveen paukkuarka olekaan niin ei se uudesta vuodesta silti tykkää. Pysyttelee luultavasti visusti sängyn tai sohvan alla. Tai tiedä sitä jos nuo pillerit vaikka oikeesti vähän auttaisikin. Hyvää Uutta Vuotta nyt kuitenkin kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti