keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Ensimmäiset päivät uuden tulokkaan kanssa

Pentu on nyt ollut meillä reilun kolme vuorokautta ja voidaan sanoa, että kotiutuminen on mennyt kyllä todella hyvin. Rommi on kuin olisi aina ollut täällä meidän kanssa ja Zorrokin on alkuinnostuksensa jälkeen rauhottunut, mutta toki leikkii pennun kanssa. Rommi edelleen tekee hyvin tarpeensa ulos ja sisälle tulleet pissa voidaan sormilla laskea. Kakat on tulleet sisälle kahdesti, joista toinen kerta oli heti kotiutumisen jälkeen. Yön jälkeen on yleensä yhdet pissat eteisen matolla/paperilla.

Aluksi pelkäsin, että Rommista tulee todellinen tuholainen, mutta toistaiseksi se ei ole saanut rikki mitään. Tykkää kyllä kanniskella mm. reinoja ympäri kämppää, mutta ei tee niille mitään. Hyvä niin. Zorro ja Rommi leikkivät monesti naruleluilla vetoleikkejä. Välillä Zorro raahaa Rommia narulla ympäri olohuonetta, mutta Rommi ei luovuta ja monesti se voittaakin narun itselleen :) Ahne poika on edelleen, mutta pikku hiljaa on alkanut ymmärtämään, että ruokakupille ei niin vain rynnätä vaan ensin pitää rauhoittua ja odottaa. Zorron ruokailuja Rommi tykkää häiritä ja Zorro senkun väistää.

Eilen Zorro oli väsynyt ja muutaman kerran se murahti Rommille, kun ei huvittanut leikkiä. On kyllä hyvä tietää, että tulee se raja Zorrollakin joskus vastaan. Zorro ei myöskään tykkää jos Rommi tulee häiritsemään kun meillä on jumpat kesken. Eilen koirat olivat muutaman tunnin kahdestaan, eikä jäljistä päätellen mitään ihmeellistä ollut tapahtunut. Tänään jäi pentu kokonaan yksin kolmeksi tunniksi kun lähdin Zorron kanssa treenaamaan. Hyvin meni sekin, koska pentu jäi nukkumaan kun lähdettiin. Jos Rommi on hereillä, tulee lähdöstä melkoinen huuto. Vielä en tiedä huutako se mun vai Zorron lähdölle, luultavasti Zorron.

Käytiin tallila Zorron kanssa. Tehtiin hyppytekniikkaa perussarjan muodossa, keinua sekä oikean putken pään valintaa. Tämä viimeinen treeni tuli maanantain treeneissä tulleista ongelmista, missä en millään saanut koiraa oikeaan päähän

Ongelman oli siis saada koira hypyltä 4 putkeen 5. Vaikka mä kuinka karjuin niin koira aina ehti sujahtamaan väärään päähän. Ongelmia ei ollut jos putki oli kauempana, jolloin oli hyvää tilaa kääntyä. Saatiin kuitenkin sekä maanantaina, että tänään muutama onnistunut toisto siten, että lähden suurinpiirtein kohti hyppyä 1 heti kun mahdollista. Tätä täytyy kyllä treenata vielä lisää. Keinulla tehtiin perus toistoja, siten, että keinun alla on hieman pehmustetta, jotta tärähdys ei ole niin kova. Kyllähän se näin menee, mutta ei koira mitenkään nauti siitä ja on se hidastakin Tässä tyylinäyte keinuilusta:

Tänään juhlin itse synttäreitäni ja pitihän sitä kakkukin tehdä. Tällä kertaa tein pitkästä aikaa juustokakun, johon tuli levyllinen suklaata :) Turhia koristuksia en jaksanut väsätä, koska vain omalla porukalla syötiin. Juustokakku se ei ikinä petä, mutta en ehkä toiste enää tällä äklömakeella ohjeella tee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti