torstai 3. maaliskuuta 2016

Sairastuvalta päivää

Päivitykset laahaa taas auttamattomasti perässä, mutta pikaiset kuulumiset tähän väliin kuitenkin. Otsikkokin sen kertoo, että kovin hyvin ei ole viime aikoina mennyt. Zorrolla on ollut jotain pientä häikkää toisessa etutassussa. Välillä se muutaman sekunnin ontuu, yleensä silloin kun on syöksynyt pallon perään. Tästä syystä ollaan oltu nyt jo kolme viikkoa aksatreeneistä sivussa. Rallailtu on kyllä, mutta olen yrittänyt palkata koiraa enempi namilla tai lelulla hyvin varovasti. Maanantaina uskaltauduin taas kokeilemaan kunnon palkkaa, eikä koira enää ontunut, joten eiköhän se tästä ala menemään. Hierojalle täytyisi vaan päästä, mutta aikaa sille ei vaan tunnu löytyvän.

Rommi taas on mennyt kauluri kaulassa viimeiset 1,5 viikkoa. Takajalan kynsi repesi harmittavasti ja koko kynsi jouduttiin poistamaan. Onneksi jalka on kuitenkin ollut suht kivuton koko ajan. Eilen kuitenkin kotona odotti kovasti turvonnut tassu, joten tänään taas mennään lääkäriin ainakin antibiootit hakemaan. Taas täytyy kyllä ylistää sitä miten hieno potilas Rommi osaa olla, kyllä eläinlääkärin tädeille vilautellaan aina (sitä positiivista) hammashymyä ja annetaan tehdä mitä vaan vaikka ei olla entuudestaan tuttuja. Tuon koiran kohdalla sitä ei todellakaan voi pitää itsestään selvyytenä.

No mutta eihän se riitä, että koirat vaan sairastaa vaan myös itselle yrittää flunssa puskea päälle. Ei kuitenkaan mitään kunnon tautia, että voisi jäädä kotiin sairastamaan. No ei tästä suunta voi ainakaan olla kuin ylöspäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti