sunnuntai 18. joulukuuta 2016

Hetki, jolloin tuli laamaa ikävä

Tänään lähdettiin TamSKin tallille heti aamusta taas rallailemaan kisoihin. Tuomarina jälleen Krista Karhu joka oli virittänyt aikamoisia ansoja radalle. Fiilis oli hyvä ja tein alkuvalmistelut melkolailla samaan tapaa kuin viimeksi. Treenattiin hyvissä ajoin radan kyltit läpi, sitten koira odottamaan seinään yksinään. Pari koiraa ennen hain Zorron ja tehtiin pientä seuruupätkää. Radan reunalla vielä pari palkaa ja kehään aamuruuat taskussa. Koira irti, yksi pyörähdys ja koira oli vireessä. Nyt ei tullut minkäänlaista jäätymistä ennen rataa. Rata löytyy täältä.

Lähtö oli hyvä, samoin eka käännös. Toisessa käännöksessä oli koira vähän ulapalla, mutta uusimalla ok. Istumiset oli tällä kyltillä hämmentävän nopeat. Peruutus virheittä, vaikkakin oli taas hiukan kökkö. Hyppy oli vähän liian hauska ja edessä ollut houkutus veti puoleensa, tästä -1as ja -1 py. Seuraavat kyltit meni ihan ok, jopa houkutus, tosin ruokaa ei seillä ollut ollenkaan. P-käännös oikealla oikealle, vähän hitaasti lähti käännökseen, -1 vino. Sitten lähti mopo käsistä oikein huolella. Puolenvaihto edessä -kyltillä meinasi lähteä käytösruutua kohti, mutta uusimalla sain koiran takasin. Sitten se meinaskin jo lähteä takasin houkutukselle. Uusinnassa otin koiran ensin väärälle puolelle, mutta tästäkään ei meitä sakotettu. Liikkestä seisominen oli ok. Seuraava P-käännös oli myös -1 vino.
Sarjahypyllä meinas taas lähteä ennen aikojaan, mutta hillitsi itsensä ja loput kyltit meni hyvin. Koira eteen kyltillä hätäilin suotta istumisten kanssa, mutta ei virheitä. Käytösruutu (oikealla seisten) oli taas levoton ja koira piippasi taas välillä. Ei kuitenkaan virheitä tästä. Olin kuitenkin radan jälkeen varma, ettei tulosta tullut ja itseasiassa mietin jo radalla, että pitäiskö vaan keskeyttää. Kun joku tuli radan jälkeen sanomaan, että saatiin 90p. olis vähintäänkin yllättynyt. Radan hankaluus näkyi tuloksissa ja lopulta me kivuttiin toiselle sijalle, osallistujia oli 20. Uskomatonta!

Päivän positiiviset:
+ Vire
+ Nuokkutalvikki alussa
+ Virheetön peruutus sivulla ja houkutus

Kehitettävää:
- Vire ;)
- Takapääkäännökset
- Toisen kyltin uuvahdus

Kisapäivä viimeisteltiin vielä tunnin lenkillä Nassun ja Milon kanssa. Luulempa, että tuo koira jaksaa näillä aktiviteeteilla nukkua aamuun asti :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti