keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Se ensimmäinen LUVA

Eilen oli meillä sitten komannet kisat ja yksi ainokainen agilityrata Eteläpuistossa. Kisat veny ja vanu vähän joka kohdassa, joten starttaamaan päästiin vasta varmaan kahdeksan aikaan. Välillä paikalla pyöri poliisejakin, kiitos ihanien romanialaisten! Heti kun kuuden aikaan kentälle tulin niin bongasin, ettei radalla ole keinua! JEE! Yksi iso stressin aiheuttaja vähemmän.

Rata oli melko helppo, ei mitään kovin kummallista. Haastavin kohta olikin renkaalta kepeille meno. Itse päädyin tekemään kohtaan valssin, jotta saisin varmistettu Zorron renkaan onnistumisen. Ainoo vaan, että Zorro ei ottanut A:n kontaktia kunnolla ja siksi tuli pirunmoinen kiire tehdä valssia. Keppien jälkeen persjättö, koska juuri näitähän me ollaan treenattu. Tosi monet ohjasi kepit toiselta puolelta, mutta pakko oli vain luottaa omaan visioon. Ennen A:ta tein persjätön, johon luulin olevan niin pirun kiire, että juoksin melkein putkea päin. Siksi hieno loikka videossa :) Puomin kontaktilla täräytin sen verran kovaa OTA käskyn, että pysähtyi liian aikasin. Maltoin kuitenkin korjata, vaikkakin se meille ehkä yhden sijan maksoikin. No mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Tuloksena siis 0vp ja aika oli -3,18 ja siten siis luva tulos. Nollia sateli kaiken kaikkiaan 10 kpl makseille, joten meidän sijoitus oli kuitenkin vasta vaatimaton 8/26, mutta kuka niitä laskee :) Jossain vaiheessa ajattelin jo, että nää jää meidän viimeisiksi kisoiksi, mutta täytyy kyllä myöntää, että nälkä kasvaa syödessä ja eiköhän me siis vielä ainakin heinäkuussa kisata!


1 kommentti:

  1. Jes, hieno persjättö keppien jälkeen! Ihan oikein, kun lähdit rohkeasti kokeilemaan jotain, mikä ei välttämättä ole vielä se varmin kun kuitenkin toimiva ja vastikään treenattu juttu. Hienoa!

    Onnea LUVAsta vielä kerran :)

    VastaaPoista