sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Heilan metsästäjä ja varastava paukamapää

No niin nyt alkaapi olla juhannus juhlittuna. Meidän lauma starttasi torstaina kohti omaa mökkiä Ylöjärvellä. Torstai kului vielä suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Koirat, eritysiesti Rommi, harjoitteli uimataitojaan. Perjantaina mökki naapuriin tuli pari pientä uros koiraa, joista toinen oli  kyllä leikattu. Naapurin koirat tulivatkin saman tien moikkailemaan ja kyllä Zorro oli äreenä sille toiselle pallilliselle urokselle. Mutta sopu säilyi kuin säilykin vaikka pörinää kuuluikin vähän väliä. Mutta leikattuun poikaan Zorro ihastuikin täysin. Se oli päättänyt, että koska omista nartuista ei heilaa saa, voi naapurin Urho toimia juhannusheilana. Loppu päivästä Zorroa ei juuri näkynytkään. Siellä se viiletti naapurin pihassa ja kerjäs rapsutuksia naapurin ihmisiltä. On siinäkin perro (joka usein ovat hyvinkin varautuneita vieraita ihmisiä kohtaan)! Kerran kävin kantamassa koiran tasin omaan pihaan, mutta eipä siinä mennyt kuin hetki kun koira katosi taas... Onneksi naapurin koirat lähtivät vielä pe-la yönä, joten lauantai oli jo rauhallisempi. Yritin saada koiria hyppäämään laiturilta kepin perää. Ei onnistunut sitten millään, aina vaan piti rannan kautta mennä. Mutta kun mentiin mato-ongelle Zorro ponkas kohon perään suoraan laiturilta. Joopa joo, oikein kalastajan apuri!

Rommia ei naapurinkoirat erityisesti kiinnostaneet. Se olis vaan halunnut leikkiä, mutta kukaan ei leikkinyt sen kaa. Sen sijaan Rommi kunnostautui ruuan ahmimis puolella. Heti aamusta se vetäsi puolet leikkele paketista, koska se oli ehkä 20s vartioimatta. Muutaman tunnin päästä se vetäs Susun ruokasäkistä ehkä jonkun kilon sapuskaa. Sitten olikin jo vähän paha olo, mutta tästäkin selvittiin, taas! Illalla sitä kehtasi jo mennä kompostille tonkimaan ananaksen kuoria ja ties mitä muuta. Välillä Rommi kävi myös Rosan myyrän kaivuu opissa. Hyttyset söivät Rommin naamaa ihan kunnolla, koko pää näytti ihan muodottomalta

Eilen kun kotiuduttiin oli koirat kyllä enenmmän kuin puhki. Eihän niitä meinnut saada edes takapihalle pissalle illalla. Kyllä juhannus on sitten raskas juhla!
Zorron ruokailu yksiö


Vauhtia ja vaarallisia tilanteita


Väsy


Makkaranpaistoa

Vilukissa toppatakissaanPaukamaapää
Kyllä näissä maisemissa kelpaa

2 kommenttia: