sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Viikko pulkassa

On ollut harvinaisen tylsä ja laiska viikko takana päin. Mitään kummempaa ei olla tehty ja treenailtukaan ei olla kovin paljon. Tiistaina ajeltiin tallille treenailemaan. Tehtiin hyppytekniikkaa tapumistreenin muodossa. Rommilla meni aika sähläämiseks, mutta tuli kuitenkin onnistuneitakin toistoja. Zorrolla meni treeni myös hyvin tai ainakin omaan silmään se näyttää aika puhtaalta. Rommin kanssa aloitettiin nyt myös keinun paukuttelu harjotukset. Eipä sitä pauke pelota ja välillä se yritti paukutella takajaloillaankin. Huvittavan näköistä! Tehtiin myös puomia kokonaisena. Nyt se ymmärtää jo katsoa eteenpäin eikä enää mua ja vauhtia on ihan hirveesti. Kontaktit meinas parissa kohtaa vähän lipsua, mutta osaa se kyllä korjata hyvin virheensä.

Zorron kanssa tehtiin keppi kulmia, sekä myös kontakteja. Oon muuten todennut, että pitäis aina tehdä selkee treenisuunnitelma (mieluiten ihan paperille) omatoimitreeneihin. Tulee paljon enemmän tehtyä kun ei joudu käyttään aikaa siihen, että mitäs sitten tehtäisiin.

Keskiviikkona lähdettiin molempien kanssa käymään Santalahden koirapuistossa. Olen todennut sen kaikkein parhaimmaksi puistoksi tällä puolella Tamperetta. Sielä on aina koiria, välillä tosin vähän liikaakin. Kerran onnistutiin mm. olemaan paikalla kun sielä oli about 20 pikku spanielia :O Joku kasvattitapaaminen ilmeisesti... No, mutta joo tällä kertaa porukkaa oli taas ihan tarpeeksi. Zorro nyt vähän taas ärisi kaikille uroksille, mutta kuitenkaan mitään kummempaa rähinää ei tullut. Poistuttiin kuitenkin paikalta kun puistoon tuli yksi koira jonka tiedän ärsyttävän Zorroa tosissaan. Mentiin nurtsille tekemään pientä tokotreeniä ja kyllä oli kylmä. Tuuli ihan sairaasti ja vettäkin taisi ripsiä vähän väliä. Zorro teki hyvät seuraamiset ja saatiin vähän onnistumisia paikkamakuuseen. Takapalkka toimii, joka liikkeessä! Rommi kanssa imuteltiin seuraamista. Siinä on kyllä sormet kovilla kun tuo ahmatti puree sormia ihan kunnolla. Luoksetulossa on kyllä ihme juttu. Rommi on opetettu siis tulemaan sivulle etukautta. Luoksetulossa kun minä seison kun tatti, Rommi tulee ehkä 50% etukautta sivulle ja toiset 50% takakautta. Lopputulos on sinänsä sama ja perusasento hyvä, mutta mistä ihmeestä se nyt on tämmösen keksinyt??? Ei vaan tajua!

Torstaina kävin ensimmäistä kertaa tänä kesänä Piskien kentällä Pirkkalassa. Kyseessä oli seuranmestaruudet. Rata oli aika hankala möllirata. Meidän tulos oli vain 1kpl HYL ja vähän yliaikaa. Sillä irtosi maxien mestaruus. Taso ei siis päätä huimannut, mutta hauskaa oli. Kisojen jälkeen jatkettiin matkaa SDP:lle treenihin. Treeneissä tehtiin hyppytekniikka ja taas samaa taipumistreeniä kun mitä tehtiin tiistaina. Kävi ilmi, että Zorrolle vasemmalle taipuminen oli heikompaa. Tehtiin myös perussarjaa, missä Zorro teki jotain täysin ennen näkemätöntä. Se hyppäsi koko viimeisen välin yli, kahdesti! Tais olla taas intoo vähän liikaan. Tosin nyt palkailin lelulla, kun yleensä on vaan namialusta käytössä. Loppuun tehtiin vielä putki-puomi erottelua, mikä meni yllättävän hyvin. Puomille on Zorrolle kovempi imu ja putkelle kun ohjaa selvästi, niin koira löytää sinnekin.

Lauantai aamuna lähdettiin taas SDP:lle treenaamaan. Olin ainakin mukamas varannut vuoron 10-11, mutta HUPS varaus oli mennytkin perjantaille ja totta kai muut oli varanneet sen vuoron. No ehdittiin kuitenkin tekemään molempien kanssa poispäin käännös harjoitukset. Rommin estehakuisuutta pitäs kyllä jotenkin treenata, mutta muutenhan toi on ihan huippu. Irtoaminen ja vauhti on jotain ihan käsittämätöntä. Niin on myös se huutaminen kun se turhautuu... Zorro nyt ei oo kovin kummonen noissa poispäin käännöksissä, mutta ei enää nyt ihan toivotonkaan. Pihassa tehtiin vielä pientä tokoilua, mutta Zorroa ei enää huvittanut yhtään. Rommi kanssa tehtiin liikkeestä maahanmenoja, jotka menee kyllä jo ihan kiitettävästi. Pikku hiljaa pitäs alkaa myös liikeestä seisomis harjotuksetkin, mutta se on kyllä niin paljon hankalampaa. Zorrolle se oli aikanaan niin helppo homma, mutta en kyllä muista yhtään miten mä sen opetin.

Treenien jälkeen menin Ideaparkiin vähän ale shoppaamaan. Mitään en löytänyt, enkä oikein jaksanut kauppoja kierrelläkään kun selkää jomotti koko ajan. Paluu matkalla kävin kuitenkin vielä Verkkokaupassa hakeen uuden läppärin. Kyllä nyt kelpaa blokkailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti