tiistai 31. heinäkuuta 2012

Se on loma nyt!

Äh ei meinaa juttu nyt luistaa vaikka lomalaisia sitä nyt ollaan... Onneks on sentään nyt kelit kunnossa :)
Viime viikolla käytiin Zorron kanssa tokoilemassa keskiviikkona ja liitelemässä torstaina. Tokot meni ihan hyvin. Otettiin minuutin paikkamakuu, jonka Zorro jopa pysyi! Nää on näitä elämän pieniä iloja. Torstain agissa meidän reenit keskittyi ennakoivien valssien tekemiseen. Mulla on ajotus niissä aina vähän hukassa. Pelkään, että Zorro tekee kiellon jos liian aikasin rupeen valssaamaan, mutta täytyy nyt hakea oikeeta kohtaa ja uskaltaa vaan aikasemmin aloittaa. Viikonloppu meni mulla harrastepesiksen sm -kisoissa, joten koirat jäi varsin paitsioon. Pientä protestia olikin ilmassa. Koirat oli keksineet aukinaisen tumppulaatikon ja kannelleet kämpän täyteen hanskoja :) Rommi päätti myös syödä mun toisen turf kengän...

Maanantai aloitettiin tehokkaasti heti tokotreeneillä. Zorro teki perus seuraamistreeniä, jossa ollaan nyt edistytty tasaisen varmasti. Jääviä tehtiin myös, joista maahanmeno on edelleen heikompi. Luoksetulo on hyvä. Ehkä me vielä joskus startataan virallisissa kokeissa.... Rommin kanssa tehtiin myös seuraamista imuttamalla sekä muutaman askeleen seuraamista ilman apukättä. Oon kuitenkin hukassa tän kans, että mitenkä pitäs edetä. Pitänee mennä nyt johonkin kurssille, että sais vähän vinkkiä tuohon. Tehtiin toisen kerran nyt myös Rommin kanssa liikkeestä seisomista. Tyyppihän oli ihan luonnon lahjakkuus tässä. Nyt se sit osaa jo hienosti pysähtyä vauhdissa, no joo kyllä se vähän nosteli vielä jalkojaan... Luoksetulo on Rommilla myös hyvä, tosin vauhtia on liikkaa ja tyyppi ei himmaa riittävän ajoissa, jotta tulisi nätisti sivulle. Eilen illalla käytiin vielä Kaupin kallioilla lenkkeilemässä.

Tänään lähdettiin aamusta heti tallille aksaamaan. Rommin kanssa tehtiin valssitreeniä, sekä keinua maksipöydältä. Rengasta on otettu nyt myös muutamia kertoja ja ehkä tuo pikku hiljaa alkaa ymmärtää mistä sitä pitää hypätä. Zorron kanssa tehtiin myös samaa valssi treeniä ja keskityttiin myös juurikin ennakoivan valssin ajoitukseen. Tehtiin myös keinua pari kertaa pöydän päältä. 

Rommi on tässä viime viikkoina muutenkin innostunut tuhoilemaan. Alkaa viissin tuo ikä olla semmonen, että kaikkee kannattaa kokeille ja korvatkin roikuu monesti vaan koristeena Tässä muutama kuva herran tuhoiluista!
Seinää on syöty (tai raavittu) vähän 

Ehkä tällä kengällä vielä pääsee

Zorron remmi katkes yhden auto matkan aikana (varmaan ihan itsestään :o)

"Mä olen ihan viaton"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti