perjantai 31. elokuuta 2012

Periaatteesta koiria vastaan!

Täytyy heti verekseltään tulla kertomaan parista taas niin mukavasta tapauksesta viime päiviltä. Olin eilen koirien kanssa kävelemässä omakotitaloalueen läpi metsään ja Zorro päästi isot hädät ihan nätisti pientareen puolelle. Toki pysähdyin kaivelmaan taskuja ja etsimään kakkapusseja taskuista, joita luojan kiitos löytyi tällä kertaa (toisinaan on pussit unohtuneet kotiin). No siinä taskuja kaivellessani yhdestä pihasta huusi mies, että älä anna koiries siihen paskoo. Johon minä tietysti sanomaan, että kyllä minä nämä tästä vien mukanani. Tulipahan siinä kiire miehelle paikkailemaan, että juu voit sinä sen pussin tänne meijän roskikseen tuoda :) Noh minä vaan jatkoin matkaani vähintäänkin tuohtuneena.

Äskön käppäilin koirien kanssa tossa kävelytiellä kaikessa rauhassa. Takaa auto tieltä tulee pyöräilijä joka alkaa saman tien huutamaan, että taas on koiria pyörätiellä! Siis mitä v****a, eikö sitä saa koiran kanssa näyttäytyä enää ollenkaan julkisilla paikoilla.

Ärsyttää tuommonen, että heti ollaan tuomitsemassa kun on koiran kanssa liikenteessä. Ihan vaan periaatteen vuoksi pitää urputtaa joka asiasta, mistään mitään tietämättä! Jostain kumman syystä kaikki tämmöset tapahtumat tapahtuu vielä niinä jo valmiiksi huonoina päivinä ja lisää vain ketutuksen määrää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti