sunnuntai 19. elokuuta 2012

Se oli niin lähellä...

Tänään oltiin Takkujen kisoissa pitkästä aikaa. Kisoihin oli valmistauduttu hyvin. Koirat meinaan joutuivat olemaaan koko eilisen päivän keskenään, meidän juhliessa yötä myöten. Aamulla kuitenkin startattiin auto kohti Hervantaa, hyvin nukutun muutaman tunnin yöunien jälkeen. Olo ei tosiaan ollut mulla kaikkein fressein, mutta koirat sen sijaan oli intoo pinkeessä. Tuomarina toimi Henri Luomala, joka teki näköjään melko simppeleitä ratoja. Ainakin nämä molemmat olivat varsin suoraviivaisia, eikä ansojakaaan ollut viritelty. Ensimmäisenä oli edessä agirata. Meidän riemuksi radalla ei ollut ollenkaan keinua, joten nollaa suorastaan tarjotiin meille, mutta mutta... Katsokaa ja ihailkaa kuinka nolla sössittään:  http://youtu.be/ryMjpd0dpYU!

Zorrolla oli vire todellakin kohdalla, ehkä jopa turhankin kova. Kontaktit meni persiilleen. Puomilla se jäi seisoon ihan liian ylös, annoin kuitenkin vapautuksen siitä, koska ei näyttänyt tajuavan mitä halusin. Takakentän pyörityksissä rimat kolisi, muttei tippunut. Huomasi kyllä, että rimat oli 60cm. A:lla tein niin ihme kuviot ite, että ei mikään ihme, että hyppäs kontaktilla, mutta otti sen kuitenkin. Puhdasta rataa tehtiin, aina viimeiseen hyppyyn asti. Kädet pystyy nollan merkiksi ja isot kehut kun koira on viimesen hypyn päällä ja rima alas. Voiko mikään enää vituttaa enemmän? EI VOI! Sijoitus kuitenkin 5/20(?)

Toinen rata olikin hyppäri. Vähän enempi mutkia radalla oli ja valssia sai väntää kohtaan jos toiseenkin. Rataan tutustumisessa alkoi kyllä itsellä väsy painaa pahemmin päälle ja radalla unohtelin rataa huolella, mikä ei kyllä välttämättä välity videolla: http://youtu.be/Gt8H_Z_3amk Rimat oli tällä radalla 55, joten ei tarvinnut Zorronkaan kolautella niitä. Lopussa hillitsin itseni ja nollahan sieltä tuli ja meidän toinen luva. Sijoitus 2/20(?).

Kyllähän näihin tuloksiin tulee olla tyytyväinen, koira teki kaikkensa vaikken itse ollutkaan parhaassa mahdollisessa viressa. Mutta kyllä se tupla nolla ja luokkanousu oli niin lähellä, että harmittaa. Toisaalta oon ajatellut, että kakkosissa ei kisata enää, ainakaan tänä vuonna jos sinne päästäisiin . Joten kisauramme jatkuu ainakin vielä seuraaviin kisoihin asti.

1 kommentti:

  1. Onnea nollasta, hienoa menoa kyllä molemmilla radoilla! Hitto toi vika rima! :(

    VastaaPoista