sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ei aina voi onnistua

Eilen oltiin molempien kanssa rally-tokoilemassa tallilla. Zorro oli, niin kuin arvelinkin, ihan liekeissä. Kyllä huomas, että tyyppi on ollut kuukauden lomalla ihan kaikesta. Rommikin alkaa pikku hiljaa saamaan juonen päästä kiinni, eikä vaan yritä tehdä kylteille 2on-2offeja :) Oli siis kyllä hyvät treenit vaikka sinne lähtö vähän ketuttikin...

Tänään oli sitten taas target teamin treenit SDP.llä. Rata oli taas varsin hankalan näköinen, mutta hyvä erilaisten ohjausten harjoitteluun . Pätkissä tehtiin taas rataa, eikä ihan loppuun asti edes päästykkään.
Lähdössä koira otetaan vastakädellä kakkosen edestä ja jaakotuksella kolmoselle, josta lähetys putkeen. Rommi ei ihan irronnut niin kuin oletin, joten jouduin hieman sitä saattamaan. Pituuden (5)jälkeen ennakoiva valssi ja heitto kutoselle (älä itse valu kohti kuutosta!). Seiskan jälkeen ennakoiva valssi ja sitten jalat alle, että ehtii ysille ohjaamaan kunnolla takaakierron. A:lta otetaan mukaan oikealla kädellä, mutta ennen kun koira ehtii putkeen vaihdetaan käsi. 14-15 väliin valssi ja 15 puolivalssi. Heitto hypylle 16 ja takaakierto ja niisto hypylle 17. Koira kunnolla kiinni ja oikeeseen päähän putkea. Hypylle 22 ennakoiva valssi ja muurille (23) jaakotus. 24-25 väliin valssi ja 25 poispäin käännös. 27 takaaleikkaus ja maaliin.

Eli ei ollut ihan helppoa, ei. Mulla oli taas itellä tänään niin nihkee päivä. Pää ei toiminut vaikka kuinka yritti, ärsyttää... Rommi oli alkuun taas ihan liian isoilla kierroksilla, eikä se kyllä juuri siitä rauhottunut loppuakaan kohti. Mun pitää kyllä taas ryhdistäytyä pitään tuo koira aisoissa, kun vissiin on tarkoitus, että mä koulutan sitä, eikä toisinpäin. Kaikki omatoimi esteiden hyppimiset pois, hiljaisuus (tai ei ainakaan suoraa huutoa sillon kun koira on käskyn alla) ja ennen kaikkea ei mitään huitomista sinne tänne vaan RAUHALLISTA ohjaamista alusta loppuun. Sain toisen pätkän kuvattuna videolle. Kamalaa sähellystä! Katsokaa äänillä jos kiinnostaa kuinka kova ääni koirasta lähtee :) http://youtu.be/nFnzDZfe8ZM Eipä tähän kait voi muuta todeta kun treenit jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti