perjantai 2. marraskuuta 2012

Hissun kissun

Tällä viikolla ei juurikaan ole koirien kanssa tehty hommia. Zorrolla on ollut viimeinen loma viikko. Yllättävän hyvin sen pää on kestänyt ihan vaan peruslenkkiä. Sen verran kuitenkin kaivoin naksutinta esille, että opetin sitä makamaan leuka maassa. Tää on kuitenkin vielä ihan vaiheessa, mutta jos sitä sitten joskus vois hyödyntää paikkamakuussa. Huomenna Zorro pääsee jo rally-tokoileen. Saas nähdä kuinka palikoina se hallilla on :)

Maanantaina Monika kävi hieromassa koirat. Rommikin pääsi ensimmäisen kerran käsittelyyn. Lähinnä tehtiin vaan sellanen pikainen tarkastus ettei mitään isoa jumia koirassa ole. Rommi se oli kamala paikka joutua makaamaan paikoillaan, vaikka se aina on ollut Zorrolle niin kade kun se vaan on päässyt käsiteltäväksi. Tyyppi sitten piippas melkein koko ajan, paitsi aina niissä kohdissa missä pientä kireyttä kropasta löytyi. Mitään suurta ei Rompusta löytynyt.

Zorro vaikutti toisen puolen kohdalla varsin vetreältä. Edes takajalan koukistajat eivät jumittaneet, mitkä on ollut nyt aina kipeät. Selvästi siis huomaa, ettei koira ole joutunut hyppämään moneen viikkoon. Oikea puoli koirasta olikin paljon jumisempi, eikä me ainakaan äkkiseltään keksitty syytä moiseen puoli eroon. Täytyy nyt seurailla miten tilanne kehittyy kun aletaan taas treenit.

Tiistaina oltiin Rosan ja Susun kanssa lenkillä. Oli kyllä niin hyvä kun pari koiraa tuli vastaan ja kaikki nää isot koirat oli ihan hiljaa, mutta Susun (toyvillakoirana) täyty vähän pitää jöötä vastaan tuleville :) Keskiviikkona ei päästy tokoilemaan, mutta sen sijaan tein pitkästä aikaa kakkua tarjolle. Suklaakakku tilattiin ja se myös tehtiin, vaikkei synttärisankari sitten loppujen lopuksi suostunut edes maistamaan koko kakkua...Jäipähän mulle enemmän :P  Positiivista oli kuitenkin se, että koirat käyttäytyivät hienosti vaikka talo oli täynnä eskarilaisia. Rommi olis halunnut kyllä twisterin pelaamiseen osallistua, mutta kuulemma oli vaan enempi tiellä :)

Torstaina oli sitten aksan vuoro taas Lauran mölliryhmässä. Tehtiin rataa, mikä oli meille kyllä haastavaa, koska rata oli melko vauhdikas. Koira oli taas niin kierroksilla, että alkuunsa oli hiukan hankalaa saada sitä toimimaan. Persjättöä ei Rommin kanssa ole juurikaan tehty, koska harvemmin sen kanssa semmosta ehtii tekeen. Ehkä pitäs kuitenkin sitäkin joskus treenailla...

Huomenna tosiaan taas rally-tokoilemaan ja sunnuntaina onkin target teamin treenit sdp:llä, joita odotan kyllä taas niin innolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti