maanantai 12. marraskuuta 2012

Kaahimista

Eipä tullut viime viikostakaan kovin aktiivista harrastusviikkoa. Molemmilla oli toko treenit peruttu ja ittekin laiskotti niin paljon, ettei kiinnostanut kentälle mennä itekseen. Torstaina sentään Rommi pääsi pitkästä aikaa koirapuistoilemaan ja Zorro sitten aksailemaan. Kyllä se koira olikin taas innoissaan kun kentälle pääsi pitkästä aikaa.

Treeneissä tehtiin rataa, jossa oli useampikin hankala kohta, mutta Zorron kanssa kyllä kaikki tuntuu niin paljon helpommalta kun on aikaa miettiä jotain radan aikanakin. Poispäinkäännöksiin Zorro ei tahdo oikeen taipua, mutta eipä sen toisaalta ole mikään pakkokaan.


Launtaina startattiin auto kohti Hyvinkäätä treffaamaan Rommin sisaruksia. Kaikkiaan neljä pentua kuudesta oli paikalle päässyt ja kyllä niillä sitten olikin kivaa. Vauhtia riitti yllin kyllin ja Hyvinkäällä sattui olemaan luntakin vielä kivasti. (Kuvat: Mira Koponen)

Välillä piti vähän poseratakkin :)
Gemma, Rommi, Taika ja Sisu

Kyllä oli Rommi melkoisen puhki puolentoista tunnin kaahimisen jäljiltä, että kelpasi takasin tulo matkan levätä :) Sunnuntai aamuna lähdettiikin sadetta pakoon Tallille. Tehtiin vauhdikasta rataa, jossa halusin testata pysyykö Rommi hanskassa kun vauhtia on vähän liikaakin. Zorron kans tämä olikin ihan helppo homma, sen kun vaan pisti tossua toisen eteen. Rommin kanssa ei koko 15 esteen rataa päästy millään kokonaan. Eihän se ole tottunukaan tommosiin pätkiin vielä. Rengas kovasta vauhdista tuotti myös jonkun verran ongelmia, vaikka yksittäin se onkin hyvin varma. 

Toisena pätkänä tehtiin target teamin viime treeneistä muutaman esteen pyöritystä. Ei ollut helppoa sekään, mutta onnistumisakin joukkoon mahtui molempien kanssa. Rommin kanssa otettiin lopuun vielä ihan muutama kerta keppejä verkoilla, tai siis ainakin yritettiin. Näppäränä poikana tuohan jo keksi, että verkoista voi ihan hyvin hyppiä yli minkä kerkiää. Luulempa, että Rommin keppien kanssa joudutaan viettämään tuskaisia hetkiä vielä paljon lisää. Kun sitä vauhtia on niin paljon ennemmän kuin taitoja.

Sunnuntai iltapäivällä mentiin vielä porukoille juhlimaan isänpäivää. Koirat taas oikeen kunnostaui tuossa riekkumisessa ja käytäytyivät kuin pikku muksut. Ensin sain juosta koko ajan Rommin perässä, koska tyyppihän yritti taas pölliä kaiken mahdollisen syötäväksi kelpaavan tai sitten sillä oli pää jossa kukkarukkussa. Sitten Rommi ja Zorro yhdessä tuumin keksi, että täällähän pääsee juokseen ympyrää huoneesta toiseen. Sielä ne sitten juoksi ympyrää ja Zorro yritti jekuttaa Rommia ihan urakalla vaihtamalla suuntaa aina välillä. On se kiva kun on rauhallisesti käyttäytyvät koirat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti