sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Synttärit


Torstaina oli Rommin ihka ekat  1-vuotissynttärit. Lahja tuli jo etukäteen ja herra sai röhkivän porsaan, joka toistaiseksi on vielä yhtenä kappaleena (saparon kärki on kylläkin kadonnut johonkin).  On niin hullua, että tuo minun pikku pentukoira ei olekaan enää niin pentu vaan jo iso poika. Aktiviteettina oli vain perus koira puistoilua, mikä Rommista on kyllä tosi kivaa!
Pakollinen pönötyskuva
7vk vs 1v.

Tulevana keskiviikkona on sitten Zorron vuoro juhlistaa neljättä ikä vuotta. Sekin on niin vanha jo, justhan sekin meille tuli. Ja vähintään yhtä hölmö hössöttäjä se on edelleenkin kun se oli pentunakin. Hyvin on onnistunut Zorron painon pysyminen tismalleen samoissa lukemissa kuin kastrointipäivänäkin, vaikka toisinaan se vähän pullukalta näyttääkin. Turkki vaan hämää niin paljon ja nyt mä vähän taistelenkin sen kanssa vieläkö viittin sen ajaa lyhyeks ennen talvea...


Pojat sai tasapuolisuuden nimissä kakut samana päivänä. Toisella vaan oli ”kynttilöitä” vähän enemmän kuin toisella. Maksalaatikko maistui kakussa tänäkin vuonna varsin hyvältä.


Zorrolle kakun odottaminen oli paljon pahempi nakki
Ahne ja utelias, mutta niin kiltti, että malttoi odottaa lupaa (taustalla myös uusi possulelu)
Ilman suurempia rähinöitä sain vielä molemmat kakkusankarit kuvaan :)

1 kommentti: