sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Hymyilevä purkkapoika ja potilas

Koska eilinen postaus oli niin masentava, ajattelin tehdä tällä viikolle vähän aurinkoisemmankin postauksen. Zorron voinnista voi sanoa sen verran, että kipulääkkeet ovat auttaneet ja koira liikkuu kokolailla normaalisti. Jumin selässä tuntee kuitenkin jopa minun kokemattomat kädetkin. Pääasia kuitenkin, että koira ei kärsi ja pystyy liikkumaan normaalisti :) Mahasta ainakin kaasua eritetään ihan kunnolla, että välillä meinaa silmiä kirvellä, mutta ripulia ei ole enää ollut :)

Aikaisemmin ei olekaan tullut kerrottua Rommin ihanasta tavasta hymyillä. Irvistykseltähän se enempi näyttää, mutta kyllä se päivää mukavasti parantaa kun näkee sen ilmeen. Hymyilyyn liittyy vielä aina hirvee pärskimnen ja hulvaton hännän heilutus. Hymyilyä tapahtuu oikeastaan aina kun tulen kotiin tai koira muuten innostuu tosissaan. Rommi viljelee hymyä myös vieraille ihmisille (mikä ei taida olla kovinkaan yleistä) ja myös koirapuistossa vieraille koirille. Saattaapi tuo saada joskus selkäänsä kun tollee hampaitaan näyttää :) Yritin saada hymyä videolle, kovin hyvin siinä onnistumatta. Videon lopussa kuuluu myös Rommi möreä tuliaishuuto.

Rommilla on myös vähän epämiellyttävämpiä tapoja. Yksi niistä uusimmista keksinnöistä on purkkojen syöminen pihalla. Tyyppi oikeen metsästää niitä ja minä karjun kiukkusena aina kun se semmosen löytää. Sitten niitä kaivellaan kurkusta pois jopa 10 kertaa lenkin aikana. Kaikkeehan tuo muutenkin syö ja sitten oksennetaan. Pikku"kävyt", puun palat, heinät, jne. On se vaan niin, että vaikka kuinka estäisi tuota syömästä lenkillä, ei sitä koko ajan voi mennä perässä. Tässä vähän yökättävää materiaalia Rommin mahan sisällöstä:

Rommin hammas rintamlle kuuluu nyt semmosta, että 1/4 kulmureista on lähtenyt. Katkennut heiluu hyvin, mutta toisen puolen hampaat ovat vielä tiukasti kiinni. Jatkamme siis repimisleikkejä ja luun syöntiä.

Löysin työkoneelta tällaisen kollaasin teko ohjelman ja pakkohan sitä oli testata. Tein molemmista pojista pentu aikaisen kollaasin. Zorronkin kaikki kuvat ovat siis ensimmäisen elinvuoden aikana otettuja, vaikkei ihan heti uskoisi. Rommin kollaasiin on lainattu ensimmäiset kuvat TÄÄLTÄ


Harjoitusta kollaasien tekemiseen tarvitaan vielä! Loppuun vielä muutama kuva viikolta parhaista kavereista:

PS. Voi olla, seuraava postaus on täynnä aussieita. Ollaan lähdössä Kiteelle kasvattitapaamiseen Rommin, Jennyn, Johannan ja Ransun kanssa. Tulee varamasti huippureissu!

1 kommentti:

  1. Jäynällä on jo kaikki hampaat vaihtuneet, onneksi. Johan niissä naskaleissa olikin kestämistä :D Myös Jäynä nappaa kaiken mahdollisen suuhunsa ulkona. "irti" -käskyä onkin tullut harjoiteltua PALJON ja pentu osaa sen melkoisen hyvin :D

    VastaaPoista