lauantai 26. toukokuuta 2012

Normiviikko

Tää on kyllä ollut harvinaisen tavallinen viikko verrattuna edellisten viikkojen sattumiin ja tapahtumiin. Ilman koiria oon ollut liikkeellä kyllä epätavllisen paljon. Viime lauantaina olin työkavereitten kanssa Likkojen Lenkillä, sunnuntaina vetäsin ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella rullaluistimet jalkaan ja lähdin hakeen Zorron unohtunutta RTK1 diplomia. Ei ollut oikeen noi pysähdys tekniikat hallussa, mutta ilman kolhuja kuitenkin selvittiin. Maanantaina oli mulle kauden ensimmäinen pesispeli. Se on kyllä kanssa aina niin mukavaa pelailla. Joskus on myös ihan oikeesti mukava tehdä jotain ilman koiria ja vetää kunnon hien päälle.

Rommilla oli taas pentutoko viime sunnuntaina. Siellä me treenattiin mm. askelsiirtymiä, joita en olekaan juuri Rommin kanssa vielä tehnyt. Varsinkin käännös vasemmalle oli vaikeeta. Nyt ollaan kuitenkin näitä tehty pitkin viikkoa ja alkaahan ne luonnistumaan paremmin. Lisäksi tehtiin luoksetuloa kujassa. Eipä häiriöt koiraa haitanneet, hirveetä kyytiähän tuo paineli ja sai palkaksi narulelun kanssa riekkumista. Tällä kertaa muutenkin koira oli ennemmän innostunut leluista kuin viimeks ja hyvä niin. Tokoilujen jälkeen jäätiin vielä agiliitelemään, mutta en kyllä oikeastaan yhtä muista mitä tehtiin. Rommin kanssa pussi-hyppy yhdistelmää ainakin. Zorron kanssa vaan reenattiin ainakin keppien avokulmaa. Reenailujen jälkeen käytin Zorron uimassa Särkijärvellä. Rommi ei vielä ole kiinnostunut uimisesta. Zorro hakee kepit vedestä ja Rommi ottaa ne sitten rannalla vastaan. No ehkä se vielä jossain vaiheessa itsekkin menee uimaan. Onhan ne vedet vielä kylmiä, eikä olla oikeen hyvässä rannassakaan päästy käymään. Sitten mentiin kattelleen Rommin kanssa vähän Takkujen 10 v. agikisoja. Tavattiin myö Katrin ihana bc-pentu Tao ja paljon muita tuttuja.

Maanantaina ennen mun peliä käytiin vähän kaupin metsissä pyörimässä. Se on kyllä kiva välillä lenkkeillä vähän oudommissakin maastoissa. Zorro pääsi vähän kastautumaan Näsijärveenkin.  Tiistaina oli tarkotus käydä Zorron kanssa pyörälenkillä, mutta se jäi kun autokorjaamolla menikin odotettua kauemmin. Se oli kuitenkin sen arvoista; nyt toimii auton ilmastointi, luksusta elämään! Päädyttiin siis tekeen vain perus tylsä mettälenkki ja taisin mä käydä Zoron taas uittamassa. Niin ja Rommilla oli 0,5 vuotias päivä. Sekin on jo niin vanha, kyllä aika menee sitten nopeasti.

Keskiviikkona oli tokopäivä, jota ennen kävin Rommin kanssa koirapuistossa Hervannassa. Tokot meni ihan kivasti. Se paikkamakuu nyt on näköjään alotettava ihan alusta kun eihän tuo pysy millään, mutta toisaalta: so what! Zorro keksi myös ihan oma liikkeen jota voisi kutsua esim. noutokapulan vieressä makuu. No joo saatiin me muutama hyvä noutokin aikaseksi. Seuraamiset tehtiin kuppipalkalla pelkästään. Vähän se itse seuraamispaikka siitä kärsii, mutta toisaalta vire pysyy parempana, joten katellaan sitä paikkaa sitten joskus.

Torstaina käytiin Rommille tekemässä pari pientä makkarajälkeä. Kauhee into, vauhti ja häsellyshän siitä tulee, mutta kyllä se hyvin lyhyillä jäljillä pysyy. Illalla Zorron kanssa mentiin agitreeneihin SDP:lle. Teemana oli vauhti. Ekalla radalla oli mm. tällainen kohta:
Mulla oli suuri tuska saada koira ohjattua hypyltä 2 hypylle 3. Aluksi koira otti kokoajan 3:n takaakiertona ja sitten kun se tajus, että se ei ole takaakierto se ignoorasi koko hypyn. Tätä tässä sitten hinkattiin kerta jos toinenkin. Ennen näitä hyppyjä oli vielä kahden suoran putken yhdistelmä mentävänä, joten mun jo ennestään kipeät jalat huusi apua jo jossain vaiheessa. Toisella pätkällä törmättiin Zorron kanssa ihan kunnolla. Mä olin siis hidas ja koira vähän turhankin nopea ja se ampui suorasta putkesta suoraan päin mun jalkoja. No eipä seiinä mitään kun vire oli hyvä niin pikku kolhutkaan ei tuntunut missään. Joka tapauksessa oli kyllä hyvät reenit ja vauhtia riitti.

Eilen perjantaina päästiin vihdoinkin tekeen se alku viikoksi suunniteltu pyörälenkki. Semmonen pikkasen vajaa 5km mentiin ja välissä uimiset.  Rommin kanssa käytiin taas koirapuistossa, tällä kertaa Tesomalla. Se on kyllä kanssa hauskaa kun on koira joka osaa käyttäytyä. Rommi on myös rohkaistunut uusien koirien kanssa eikä enää heti pahastu jos joku ottaa vähän turhan lujaa. Nyt leikkikavereina oli 6kk setteri ja 4,5kk sakemanni. Hauskoja tapauksia molemmat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti